Bli personlig assistent hos oss

Vi på Trygg Assistans vill att våra kunder ska ha kvalificerade och kompetenta personliga assistenter, och att du som arbetar hos oss ska känna dig trygg på och nöjd med din arbetsplats och dina arbetsledare. Detta uppfyller vi genom att tillhandahålla utbildningar inom vårt område och ha fokus på utveckling av vår kompetens.

Utöver det så har vi på Trygg Assistans många andra positiva förmåner som exempelvis företagshälsovård och friskvårdsbidrag vilket gör oss till en attraktiv arbetsgivare. Självklart har vi kollektivavtal samt tjänstereseförsäkring som täcker din och Trygg Assistans egendom under tjänsteutövande.

Är personlig assistentyrket något för dig?

Som personlig assistent behöver du ha vissa personliga egenskaper som är passande för yrket. Personkemin ska stämma med kunden du arbetar för. Det är kunden som bestämmer hur dennes personliga assistans ska vara och som personlig assistent måste du känna av de rätta vibbarna och med sunt förnuft arbeta på ett professionellt sätt. Du ska vara empatisk och ansvarsfull för ditt arbete och självklart tycka om att arbeta med människor.

Bli personlig assistent till ditt barn/anhörig

Om ditt barn/anhörige har rätt till personlig assistans kan du själv välja att jobba som dennes personliga assistent. För många innebär det en stor trygghet att ha en eller flera anhöriga som personlig assistent.

Du blir då anställd hos oss och får förutom lön, tillgång till alla andra förmåner som våra personliga assistenter har såsom kollektivavtal, försäkringar och friskvård.

Hos oss utvecklas din kompetens

När du arbetar som assistent hos oss får du gå en introduktionsutbildning, med syftet att få en första grundläggande inblick i vad det innebär att vara just assistent hos oss.

Som assistent hos oss har vi även en kompetensutvecklingsplan där du får gå kurser i rollen som assistent, arbetsmiljö, brandskydd och första hjälpen. Kurserna inom arbetsmiljö, första hjälpen och brandskydd arrangeras av vår externa partner Aptum AB.

Dessutom finns det möjlighet till utbildning inom en specifik funktionsnedsättning eller utifrån ett speciellt behov. Exempel på detta kan vara massage och taktil stimulering, lyftteknik och liknande.

Det finns också möjlighet till professionell handledning i arbetslaget, vilket kan handla om metodhandledning utifrån kundens funktionshinder eller om arbetssätt och relationer i arbetsgruppen.

Kort sagt vill vi på Trygg Assistans att du som arbetar hos oss inte bara har en bra arbetsmiljö, där du trivs med dina arbetsuppgifter, utan att du även har möjlighet att vidareutveckla dina kunskaper och dig själv.
 

Vill du jobba som personlig assistent?

Om du är intresserad av att bli en del av vårt härliga gäng, eller bara få veta mer, så får du gärna ringa oss på 0771 - 514 514 eller skicka din jobbansökan och ditt CV direkt till jobb@tryggassistans.se.

* = obligatoriskt fält