Vår vision

Vi tror på att trygghet kommer av närhet, tillgänglighet och omtanke. Därför är Trygg Assistans det lilla norrländska företaget med den stora kompetensen - vi finns lokalt nära dig och är aldrig längre bort än ett telefonsamtal.

Vi håller vår organisation liten vilket skapar en familjär atmosfär där vi lär känna dig och du lär känna oss. Vårt mål är inte att bli störst i världen, utan att bli bäst i din värld, genom att erbjuda individuellt anpassad ansvarsfull assistans, vara tillgängliga på dina villkor och skapa trygghet i din vardag - dessutom har du alltid full insyn i och möjlighet att påverka hur din assistansersättning används.

Vår verksamhet

Vår verksamhet utgår från vårt lokalkontor i centrala Umeå - där sitter våra kundansvariga, ekonomi samt våra informatörer när de inte är ute hos våra kunder på besök. Du är alltid varmt välkommen att komma förbi.

Våra ledord i vår verksamhet är:

  • Planera
  • Genomföra
  • Utvärdera

Både den personliga assistansen vi tillhandahåller och vår interna administration genomsyras av en ständigt pågående cykel av planering, genomförande och utvärdering eftersom vi strävar efter att ständigt utvecklas och bli bättre på det vi gör.